Geboortekaartjes

Op zoek naar een geboortekaartje? Hieronder vind je ongetwijfeld wel een formule die bij je past!

Bestaand ontwerp

Kies je voor een bestaand ontwerp, dan heb je keuze uit onderstaande ontwerpen. Het lettertype kan je helemaal zelf beslissen. Bekijk het lettertype-overzicht onderaan deze rubriek voor een keuze. Ik pas de gegevens van het bestaande ontwerp aan (tekst, formaat) en lever een drukklaar bestand.
Een bestaand ontwerp kost 50 euro. Aanpassingen (tekst, kleur tekst, formaat) zonder meerkost.

Liever druk door Susi geregeld? Kan zeker!
De prijs is afhankelijk van het formaat, de hoeveelheid en de papiersoort. Neem vrijblijvend contact op voor een prijsopgave! Onderaan deze pagina vind je een voorbeeld van drukkost.

Ontwerp op maat

Uiteraard kan je ook opteren een uniek ontwerp op maat. Bij een ontwerp op maat kan je met het ontwerp zelf naar een drukkerij uit je buurt of kan Susi het hele drukproces voor jou opvolgen. Onderstaande stappen leggen uit hoe het werkt!

1. Bespreking en schets


Heb je zelf al een plaatje in je hoofd of heb je zelf nog geen idee? Ik luister graag naar je ideeën en bekijk samen met jou de mogelijkheden. Deel gerust je pinterest-bord of stuur afbeeldingen door van een stijl die jullie fijn vinden!

Op basis van de input maak ik enkele schetsen. Niet wat je zocht? Dan zoek ik graag met je verder of kan je de samenwerking zonder problemen stopzetten

2. Ontwerp

Een stijl en/of illustratie gekozen? Dan ontwerp ik meteen de voor- en achterkant van het kaartje.

Aanpassingen zoals wijzigen kleur, lettertype en layout zijn nog steeds vlot mogelijk.

3. Drukproef

Wanneer het ontwerp is goedgekeurd volgt een digitale drukproef. Deze drukproef kan afhankelijk van drukstijl (bv. letterpress of niet) vaak ook op papier.

Twijfelde je nog aan tussen twee namen of bv. aan het lettertype van de naam, dan is die beperkte aanpassing nog mogelijk.

4. Betaling en verzending


Ziet het kaartje er goed uit? Dan gaan we over naar de betaling afhankelijk van de gekozen formule.

Zal Susi de druk op zich nemen? Dan krijgen jullie na betaling alvast de enveloppen toegestuurd. Als er ook doopsuikerdrukwerk gevraagd werd, krijg je deze ook meteen op de post. Voor de kaartjes zelf, wordt het uiteraard even wachten tot de geboorte!

 

Enkel drukklaar ontwerp

Enkel op zoek naar een ontwerp op maat? Dan zorg ik voor een drukklaar ontwerp op maat van de papiersoort en de drukstijl. Ik geef hierbij suggesties naar papiersoort, papierdikte en enveloppen. De druk zelf regel je samen met een eigen gekozen drukkerij. Ik zorg voor een bestandje dat je meteen kunnen doorgeven aan de eigen drukkerij. Stelt de drukkerij toch nog specifieke wensen aan het bestand, dan pas ik het ontwerp natuurlijk daarnaar aan.

Een ontwerp op maat krijg je voor 300 euro. Voor deze prijs krijg je indien gewenst ook het bijpassend ontwerp van stickers met naam (rond of rechthoeking). 

Graag ook extra’s bij het ontwerp (babyborrelkaarten, doopsuiker, …) of een volledig nieuw ontwerp voor de stickers? Neem vrijblijvend contact op voor een prijsopgave!

FULL OPTION! ONTWERP EN DRUK DOOR SUSI

Wil je je niets aantrekken van het drukproces? Laat de druk dan maar over aan Susi!

Een ontwerp op maat krijg je voor 300 euro. Voor deze prijs krijg je indien gewenst uiteraard ook het ontwerp van bijpassende stickers met naam (rond of rechthoekig). Kies je voor de full option formule dan komen hier natuurlijk ook nog drukkosten bij. De prijs is afhankelijk van het formaat, drukstijl, de hoeveelheid en de papiersoort. Zo zal de druk van letterpress, foliedruk (bv. naam in goud) of erg dik papier meer kosten dan standaard stevig papier.

Graag ook extra’s bij het ontwerp (babyborrelkaarten, doopsuiker, …) of een volledig nieuw ontwerp voor de stickers? Neem contact op voor een prijsopgave!

Voorbeeld drukkost kaartjes A6-formaat

  • 50 kaartjes
  • A6-formaat (105 x 148 mm)
  • Dubbelzijdig gedrukt
  • Full color
  • Stevig mat papier van 350gr/m² 
  • Schoonsnijden
  • 50 kraft enveloppen
De druk van deze kaarten kost 80 euro.